Skagen Bryghus

Skagen Bryghus A/S er etableret i Skagens gamle elværk tæt på centrum. I den gamle maskinhal, hvor der før stod store dieselmotorer til produktion af el, er der nu opført et flot tysk Kaspar Schultz brygværk med kobberbeklædning og rustfrie gærtanke. I forlængelse af bryggeriet er der lavet serveringsområde, hvor baren er designet som et gammelt træskib. Det gamle omformerrum er lavet til tapperi, og i kælderen er der tørlager og kølerum med lagertanke. Øllet fra Skagen Bryghus kan købes på flere måder. Detail salg:

  • SuperBrugsen, Skagen.
  • Super Spar, Skagen.
  • Skaga Super, Skagen.

Retauranter med øl fra Skagen Bryghus:

  • Brøndums Hotel, Skagen.
  • Color Hotel, Skagen.
  • Restaurant Kokkenes, Skagen.

Fadøl:

  • Skagen Fiskerestaurant, Skagen.
  • Jakobs Cafe, Skagen.
  • Restaurant Pakhuset, Skagen.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.